.

.

25 Kasım 2008 Salı

Arzu Şahin - Sus Türküsünü Dinle 0 yorum

25 Kasım 2008 Salı |
Arzu Şahinin Sus adlı Türküsünü dinlemek videoklibini izlemek istiyorsanız buradan arzu şahin türkülerini dinleyin video kliplerini izleyin arzu şahin ini sus türküsü çok dinlenen çok duygusal bir türkü



read more

Arzu Şahin - Sen Küçüksün Ölemezsin 1 yorum

Arzu Şahin den Sen Küçüksün Ölemezsin türküsü arzunun en duygusal en güzel ve en çok dinlenen türkülerinden ve en çok beğenilerek izlenen videokliplerinden birisi,Arzu Şahin türk halk müziğinin türkülerin yıldızı sultanı eğer sizde arzu şahin türkülerini dinlemek videokiplerini izlemek istiyorsanız bu siteden tüm arzu türkülerini dinleyebilirsiniz.



read more

Arzu Şahin - Yaralı Ceylan Türküsü 0 yorum

Arzu Şahin nin Yaralı Ceylan Türküsü çok duygusal ve çok dinlenen videoklibi çok izlenen arzu şahin en güzel türkülerini bu siteden dinlenir arzu şahin yaralı ceylan,arzu yaralı ceylan.

read more

24 Kasım 2008 Pazartesi

Yusuf Harputlu - Kıskanıyorum 0 yorum

24 Kasım 2008 Pazartesi |
Yusuf Harputlu nun Kıskanıyorum türküsü sevenlerin bir birlerini nasıl sevdiklerini sevgini olduğu yerde kıskançlıklarda olacağını göstermektedir yusuf harputluda kıskanıyorum türküsüyle tüm sevenlerin yüreğine ve duygularına rehber olmaktadır.



read more

Yusuf Harputlu - Le Le Yar 0 yorum

Yusuf Harputlunun Le Le Yar türküsü en çok dinlenen ve en çok beğenilen videokliplerinden birisi olup genç sanatçı yıldızların starı olan yusuf harputlu genç aşıkların genç sevenlerin ruhuna ve düşüncelerine hitap eden sözleri ve müziği ile izlemeye değer dinlenmesi gereken yusuf harputlu türkülerinden birisi.

read more

23 Kasım 2008 Pazar

Sibel Can - Cemrem Türküsü 0 yorum

23 Kasım 2008 Pazar |
Sibel Canın en güzel türkülerinden olan Cemrem Türküsü çok duygusal ve anlamlı bir türkü ve videoklip sibel canın bir çok türküsünün içinde en çok sevilerek ve beğenilerek izlenen videoklibi seven ve aşık olan insanların duygularına tercüman olan ve düşüncelerini anlatan söz ve müziği ile de çok sevilen sibel canın cemrem türküdünü dinleyiniz.

read more

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 0 yorum

Yıldız Tilbenin Çabuk Olalım Aşkım türküsü 2000 li yıllarda yıldız tilbenin en son müziklerinden ve videokliplerinden birisi yıldız tilbenin sevgilisine aşkına seven insanların tercümanı olup sevgililerin birbirlerine söylemek istedikleri sözler türküler bunlardır çabuk olalım aşkım zaman geçmeden bir birimizin olalım hayatı aşkı yaşayalım diyor.

read more

Yıldız Tilbe - Yar Ali Senden Medet 0 yorum

Yıldız Tilbenin Yar Ali Senden Medet bekliyorum türküsü hz.ali için söylenmiş hz.alinin ne kadar fedakar darda kalan kullar için yardımcı olan sıkıntısı olan çıkmazda olan yardım bekleyen insanlara yardım götüren bir peygamberi anlatmaktadır yıldız tilbenin en çok izlenen videokliplerinden olan ve yar ali türküsünün ne kadar anlamlı ve manalı bir müzik olduğu anlatılmaktadır.

read more

Yıldız Tilbe - Ferdi Tayfur - Dur Dinle Sevgilim 0 yorum

Yıldız Tilbe nin Dur Dinle Sevgilim türküsü çok eski ve nostalji bir türküsü olup dur dinle sevgilim türküsüne videoklip çekilmiştir,söz ve müziği yorumu yıldız tilbeye ait olan dur dinle sevgilim türküsü yıldız tilbe severler için çok güzel ve müthiş bir türkü videoklip.Ayrıca Dur Dinle Sevgilim Türküsünü Müziğini Ferdi Tayfurda Söylemektedir Sizler İçin İki sanatçınında klibini Aynı anda aynı sayfada yayınlıyoruz.


read more

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 0 yorum

Yıldız Tilbe nin tüm türkülerini ve videokliplerini buradan dinleyin izleyin.Yıldız Tilbenin Ama Evlisin türküsü evli insanların bir başka insana yada bir başka evli kişiye aşık olması ve sevmesi ve imkansız olan sevgiyi aşkı anlatmaktadır aşkın ve sevginin hiç bir engel tanımadığını ve aşkın sevginin her zaman her yerde karşısına çıkabileceğini ve sonuna kadar yaşaması gerektiğini anlatmakyadır.

read more

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 0 yorum

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya türküsünü videokliplerini yıldız tilbenin en çok dinlenen ve en çok izlenen videokliplerini bu siteden türkülerin tamamını dinleyin yıldız tilbe severler ben senin varya türküsünü dinleyiniz.

read more

Yıldız Tilbe - Geleceğin Yok Vefasız 0 yorum

Yıldız tilbenin bu güne kadar gelmiş geçmiş ve en çok izlenen dinlenen türkülerinden ve izlenen videokliplerinden birisi olup yıldız tilbenin nostalji türkülerinden birisi,yıldız tilbenin tüm türkülerini ve videokliplerini bu siteden izleyebilirsiniz,geleceğin yok zalim vefasız diyor bırakıp giden vefasız sevgiliye söylenmiş çok anlamlı ve değerli bir müzik türkü.

read more

22 Kasım 2008 Cumartesi

Yıldız Tilbe - Tanıdım Seni 0 yorum

22 Kasım 2008 Cumartesi |
Yıldız Tilbe nin en son kliplerinden ve en çok izlenen videokliplerinden olan tanıdım seni izlemeye ve dinlemeye değer türkülerinden birisi yıldız tilbe aşk müziğinin kraliçesi tüm şarkıları insanları duygulandıran ve tüm müzikleri ilgi ve sevgiyle dinlenmektedir sizde yıldız tilbeyi seviyorsanız tüm türkülerini ve videokliplerini bu siteden izleyebilirsiniz.

read more

Güler Duman - Erzurum Dağları 0 yorum

Özgün müziğin kraliçesi ve uzun hava türkülerinin prensesi güler duman dan erzurum dağları türküsünü ve güler dumanın bir öok türküsünü ve video klibini bu siteden izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.

read more

Cengiz Kurtoğlu - Ayrılık Saati Türküsü 0 yorum

Cengiz Kurtoglu dan Ayrılık Saati Türküsünü ve ayrılık saati klibini dinleyin izleyin.Cengiz kurtoğlunun en sevilen en beğenilen tüm damar şarkılarını bu siteden izleyiniz,ayrılık,ayrılık saati klibi.

read more

Cengiz Kurtoglu - Ben Onu Seviyorum 0 yorum

CENGİZ KURTOĞLU'dan seviyorum,ben onu seviyorum türküsünü videoklibini ve cengiz kurtoğlu nun tüm türkülerini ve videokliplerini izleyiniz dinleyiniz arabesk ve damar şarkıların müziklerin genç yıldızı cengiz kurtoğlunu dinle ve izle.

read more

Cengiz Kurtoğlu - Gelin Olmuş 0 yorum

cengiz kurtoğlu gelin olmuş gidiyor klibi tüm sevenler sevgilisi olanlar ve gelinlik giymeyi hayal eden genç kızların en çok severek dinlenen ve video klibi izlenen fantastik romantik bir müzik türüdür.Cengiz kurtoğlu arabesk fantazi müziğinin kralı tüm müziklerini videokliplerini severek izleyebilirsiniz

read more

3 Kasım 2008 Pazartesi

Ceylan - Mor Daglar Türküsü 0 yorum

3 Kasım 2008 Pazartesi |
ceylan dan en güzel türküleri en güzel videoklipleri dinlemek için tam aradığınız yerdesiniz.celan dan mor dağlar türküsü video klipi dinle izle.




read more

Ceylan - Gelsene Türküsünü Dinle 0 yorum

Ceylanın tüm türküleri şarkıları türkü sözleri,türkü sözleri,gelsene türküsü,gelsene videoklibi,ceylanın en güzel türkülerini kliplerini bu siteden dinleyin izleyin.
ceylan dan türküler,ceylan dinle,gelsene türküsü.



read more

Ceylan - Eledim Eledim Türküsünü Dinle 0 yorum

Ceylan dan eledim eledim duygusal türküsünü video klibini,dinle,eledim eledim türküsünü bir çok sanatçı söylüyor ama ceylan çok dahada güzel ve hoş söylüyor mutlaka dinleyin izleyin.



read more

Ceylan-Antebin Hamamları Türküsü 0 yorum

Ceylan(Küçük Ceylan)türk halk müziğinin genç sanatçılarından ceylan türküleri beğenerek ve severek dinleyeceğiniz kliplerini izleyeceğiniz bir sanatçı,Ceylanın tüm türkülerini şarkılarını türkü sözlerini bu siteden dinleyebilir izleyebilirsiniz.



read more
 
Copyright © Müzik video Klipleri